Haal het Afrikaanse vakantiegevoel in huis met deze unieke handgemaakte Malawi stoel

MALAWI STOEL

MALAWI STOEL MINI

Een echte eyecatcher

Met deze prachtige handgemaakte rieten stoel haal je het Afrikaanse vakantiegevoel in huis. Hij past niet alleen in elk interieur, hij zit ook nog eens ontzettend comfortabel. Ideaal als eetkamerstoelen binnen of buiten om met de hele familie of vrienden aan te zitten. Of als lounge stoel in de slaapkamer, woonkamer of badkamer.

Met liefde geselecteerd

MALA verblijft het grootste deel van het jaar in Afrika. Dit stelt ons in de gelegenheid om lokaal de mooiste en meest unieke items met liefde te selecteren.

door lokale artisans

MALA houdt niet voor niets van Afrika. De positiviteit, het (onontdekte) talent, de creativiteit en de wijze waarop de mensen in staat zijn om de mooiste dingen te maken met niks minder dan hun eigen handen.

door lokale artisans

De kracht van de natuur. Wij geloven dat het zoveel gezonder is om dichtbij en in contact met de natuur te zijn. In je dagelijkse leven, maar ook in de aankopen die je doet. Daarom gebruikt MALA enkel en alleen materialen afkomstig uit de Afrikaanse natuur.

van natuurlijke materialen

De kracht van de natuur. Wij geloven erin dat het zoveel gezonder is om dichtbij en in contact met de natuur te zijn in je dagelijkse leven en ook in de aankopen die je doet. Daarom gebruikt MALA enkel en alleen materialen afkomstig uit de Afrikaanse natuur.

SOCIAL

Contact

8 + 11 =