Hoe onze liefde voor Afrika ontstond 

MArcelle & LAura – Twee begin dertigers met beiden een enorme liefde voor Afrika. En daar hebben zij (gelukkig) gehoor aan gegeven. Samen met hun partners zijn zij een aantal jaar geleden naar Zuid-Afrika vertrokken. Een sprong in het diepe, ze zeiden hun vaste banen op en begonnen met ondernemen!

MARCELLE MUDDE

Samen met haar vriend Sonny wist zij de Restaurant Week in Zuid Afrika naar een hoger niveau te brengen. En niet alleen dat, samen met Barts Boekje bracht zij maar liefst twee boeken uit over Kaapstad – Cool Cape Town & Cool Cape Town Kids.

 

LAURA struik

Het was Laura’s missie om van betekenis te zijn voor de Zuid Afrikaanse economie en haar inwoners. En zo lanceerde zij begin 2020 samen met haar man Leopold hun schoenenlabel ROF-Style. Leren unisex laarzen die lokaal 100% met de hand worden vervaardigd.

LAURA struik

Het was Laura’s missie om van betekenis te zijn voor de Zuid Afrikaanse economie en haar inwoners. En zo lanceerde zij begin 2020 samen met haar verloofde Leopold hun schoenenlabel ROF-Style. Leren unisex laarzen die lokaal 100% met de hand worden vervaardigd.

SOCIAL

Contact

7 + 7 =